Tämä on nyt toinen osani ihan uudesta Legacy Challenge perheestäni. Innostus on kova, joten siksi tämä osa ilmestyy samana päivänä kuin sen edeltäjä. (Ensimmäinen osa.) Anteeksi ensimmäisten kuvien pimeys...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja johtihan se viimein ja viimein tähänkin pisteeseen. Tässä sitä nyt oltiin, kaksi opettajaa, samat mielenkiinnonkohteet. Jos olisin Billy, niin en olisi alunperinkään pistänyt hanttiin. (Tosin en edes ole poika, että :D) Taru on muuten näin sivuseikkana luultavasti ainutlaatuisin simi koskaan The Sims 3 pelihistoriassa.

Vaikka Taru oli päättänyt ettei hän aikaile, mutta kuitenkin heidän treffinsä päättyivät Tarun pyyntöön. Taru nimittäin pyysi Billya asumaan kanssaan. Ilme kertoo, että Taru hieman mietti mitä oli tullut tehtyä. Kuitenkin rakkaus voitti epäilyksetkin.

Billy suostui (vaikka Tarun tontti oli todella vaatimaton) ja toi mukanaan 20 000 simolenia. Älkää kuitenkaan huolestuko! Miinustin familyfundsilla rahat (tiedän, että molemmat ovat säännöissä kielletty: Rikkaan simin naiminen ja koodien käyttö, mutta kuunnelkaa loput!) niin, että parille jäi vain 1000 simolenia.

Taloa saatiin laajennettua sen verran, että sinne saatiin peili ja kaksi tuolia. Ja sinne ostettiin parisänky Tarun sängyn tilalle. Olihan se tontin kalustus jo menossa parempaan suuntaan. Viikon päästä rahaa voi olla Tarulla ja Billyllä jo niin paljon, että

Tässä muodonmuutoksen kokenut Billy. Positiivinen asia oli mun mielestä se, että Billystä sai ihan hyvännäköisen tyypin. (Anteeksi, että kuva on kaukaa, mutta halusin näyttää Billyn uuden tyylin.) Taru oli ihan heikkona Billyn uuteen lookkiin. :)

Vaikka Taru olikin hyvin onnellinen, hänen mieltään painoi eräs asia. Nimittäin rahat, niitä vain oli yksinkertaisesti aivan liian vähän. Billy koitti lohduttaa Tarua, mutta sisimmässään häntäkin harmitti heidän rahatilanteensa. Taru kuitenkin koki, että kaikki oli hänen syytään, kun hän oli pyytänyt Billyä muuttamaan isosta talosta pienelle tontille Tarun kanssa.

"Minä menen nukkumaan", Billy mutisi ja meni sänkyynsä. Oikeasti hän ei nukkunut vaan hän mietti asioitaan silmät kiinni. Ja kun hän oli tarpeeksi miettinyt, sitten hän alkoi nukkumaan.

Vaikka oli jo myöhä, Taru luki pomoltaan saatua kirjaa, jonka hän oli luvannut lukea. Hän hoki päässään: >Kyllä minä selviän!< Ja niin hän lukikin kirjan loppuun ja meni nukkumaan.

Billystä paljastui oikea herramies! Herra nimittäin heräsi puoli kuudelta laittamaan Tarulle ja itselleen vohveleita. Toivotaan, että Billy ei polttaisi vohveleita niin kuin Taru. (Mies tosin itse saattaisi pitää poltetuista vohveleista, kun sottapytty on luonteeltaan.)

Niinhän siinä sitten kävikin... Justiinsa! Varoitan, peli ei välttämättä toteuta toiveitanne! 

 

Molemmat myöhästyivät töistä, kun Billy innostui aamulla kuhertelemaan kimppakyydin odottaessa. (Billyltä löytyi tavaraluettelosta omakin auto! Ja vieläpä se joku Merkurius...) Vielä työasussa on näemmä silmälasit, luultavasti likinäköä.) Tarulle muuten sopii nuo opettajan jalot vaatteet... ja tähtään, että Tarusta tulisi joskus opettajauran huippu! Jotenkin se tuntuu oikealta uralta Tarulle. (On muuten aika noloa myöntää, että en saa kahden kuvan avulla edes viittä riviä tekstiä.:D) Niin tuo peili muuten osottautui hyväksi ostokseksi, koska Taru harjoittelee aika usein puhumista.

Jippii! Taru ylennettiin taas... ja nyt hän on sijaisopettaja. Tällä kertaa Taru tuuletti, mutta se tuuletus näytti niin surkealta etten ottanut siitä kuvaa. Useat oppilaat muuten tuijottivat Tarua hymyillen.

Tarun haave toteutui, kun Billy lainasi hänelle autoaan ja lähti kotiin kimppakyydillä. Ja Tarusta oli varmaan upeaa, sillä se Merkurius maksaa 40 000! En tajunnut sitä ennen! :0

"Kuule Billy", Taru sanoi.

"No kerro vain", Billy odotti uteliaana.

"Minä rakastan sinua!", Taru naurahti ja saikin syyn hymyillä. Billy nimittäin kysyi voisivatko he seurustella. Arvatkaa mitä Taru vastasi? No vastaus oli joka tapauksessa myönteinen.

Taru ja Billy menivät maauimalaan juhlistaakseen seurusteluaan. Vähän erikoinen paikkahanse on, mutta ei se haitannut heidän menoaan. Billy oli juuri aikeissa hypätä... ja kyllä hän hyppäsikin, mutta se mitä tapahtui hypyn jälkeen olisi saanut jäädä käymättä...

Billy makasi uima-altaan pohjalla. Koko maauimala ihmetteli mitä hänelle oli tapahtunut. Tarulta pääsi kyynel, eikä se lie ihmekään. Olisin minäkin pyyhkinyt silmiäni, herkkä kun olen.

Taru oli erittäin huolestunut ja hänestä tuntui kun hän olisi menettänyt palasen sydämestään, vaikkei hän vielä tiennytkään miten Billylle kävi. >Ei Billylle mitään pahaa tapahtunut. Ei voinut tapahtua!< Taru mietiskeli. Hän rukoili ja toivoi rukouksensa tuovan onnellisen lopun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensi osassa: Mitä Billylle kävi? 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Näihin merkkeihin loppuu tämä osa! Jälleen kerran, antakaa mieluusti palautetta. Rakentavaa kommenttia kaipaisinkin. Kiitos kun jaksoit lukea tämän. Valitan osan lyhyyttä ja sitä, että kuviakaan ei ole paljoa.